Riant wonen is de droom van velen, maar een villa wisselt veel moeizamer van eigenaar dan een normale woning. Er zijn namelijk veel minder kandidaat-kopers voor een luxueuze woning dan voor een bescheiden woning. Het is duidelijk een andere vijver waar men in gaat vissen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan een aantal punten die het verschil kunnen maken.

Vertel een verhaal

Een villa kunt u niet vergelijken met een normale woning. Een villa is altijd een woning met een uniek verhaal of een unieke stijl, waar een kandidaat-koper al dan niet voor valt. Het is belangrijk om hen mee te nemen in dat unieke verhaal.

Opknappen

Zijn er zaken kapot? Kunnen sommige muren terug een likje verf gebruiken? Aarzel dan niet om kleine zaken te herstellen of die muur een extra laag verf te geven. Deze kleine investeringen kunnen echt wel een wereld van verschil betekenen voor kandidaat-kopers.

Lege villa

Is de villa leeg? Bemeubel ze dan vooraleer er foto’s worden genomen en kandidaat-kopers op bezoek komen. Het is belangrijk dat mensen zichzelf kunnen visualiseren in de villa, een bemeubelde villa geeft een totaal ander beeld weer dan een leegstaande villa. Is de villa nog bewoond? Zorg er dan voor dat er geen rommel rondslingert en de woning gepoetst is.

Warme sfeer

Het is belangrijk om kandidaat-kopers hartelijk te ontvangen. Zorg daarom bijvoorbeeld voor een vaas met bloemen op tafel en een mand met vers fruit in de keuken. In de winter, kan je koffie laten lopen of net een heerlijke cake gebakken hebben. De geur hiervan geeft onmiddellijk dat gezellige en warme huisgevoel dat mensen zoeken.

Om een villa of exclusieve eigendom te verkopen, schakelen de meeste mensen een makelaar in die gespecialiseerd is in het betere vastgoed en die het klappen van de zweep kent. Zelf een villa verkopen is eerder een uitzondering.

Boek hier uw afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en ik contacteer u zo snel mogelijk om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

You have Successfully Subscribed!