Wenst u uw eigendom te koop aan te bieden? Bedenk dat een paar veranderingen aan uw woning een groot verschil kunnen maken in de prijs die u ervoor kan krijgen.

Twee badkamers

Gezinnen appreciëren twee badkamers enorm. Het wordt als een echte meerwaarde gezien. Heeft u dus nog een kleine kamer die leeg staat en u heeft de mogelijkheid om hier een praktische badkamer van te maken? Aarzel dan niet! Het is voor ouders uiterst aangenaam als zij zich apart kunnen wassen van hun kinderen, dit zorgt voor meer rust en orde in de woning.

Creëer ruimtes in de zolder

Probeer elke ruimte goed te benutten, alsook de zolder. Een zolder kan perfect dienen als slaapkamer met bureau en dressing. Of als een speelkamer voor de kinderen. Richt uw zolder in, zodat toekomstige kandidaat-kopers de zolder zien als een volwaardige ruimte.

Richt uw kelder in

Niet alleen uw zolder kan u leuk inrichten, maar ook de kelder. Denk maar aan een man cave met biljarttafel en bar of een nagemaakte bioscoopzaal met professionele beamer, scherm en stoelen. Een originele twist aan de anders niet zo populaire kelder geven, kan een onverwachte eyecatcher zijn voor kandidaat-kopers.

Bekijk uw villa door een andere bril

Het is belangrijk om te beseffen dat iedereen een andere stijl en look apprecieert. Daarom moet u even weg stappen van uw eigen stijl en door een neutrale bril naar de woning proberen kijken. Lukt u dat niet? Vraag dan de hulp van familieleden of een professional. Hij/zij zal u wijzen op bepaalde interieurspullen die u beter weg laat of vervangt door wat neutralere items.

Vloeren

Woont u in een authentieke villa met originele parketvloeren of prachtige vintage tegels? Zorg dan dat deze zichtbaar zijn, bedek ze dus niet onder tapijten maar laat de authentieke vloer zijn troeven uitspelen. Voor kandidaat-kopers die op zoek zijn naar authenticiteit en karakter, kan dit het verschil maken. Het loont dus ook de moeite om uw vloeren een grondige schoonmaakbeurt te geven.

Focus op woongedeeltes

Als u een groter budget wenst te spenderen om de villa in waarde te laten stijgen, focus dan op de woongedeeltes. De belangrijkste ruimtes zijn de keuken, de badkamer en de living. Het loont absoluut de moeite om een verouderde eiken keuken te slopen en een nieuwe modieuze keuken te plaatsen, dit kan een totaal andere look geven aan de villa. Ook een vernieuwde badkamer brengt een heel ander gevoel naar boven bij kandidaat-kopers dan een verouderde badkamer uit de jaren ’70.

Wenst u graag advies over hoe u best de waarde van uw woning laat stijgen voor verkoop? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Boek hier uw afspraak

Vul hieronder uw gegevens in en ik contacteer u zo snel mogelijk om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

You have Successfully Subscribed!